Termeni si Conditii

Accesand acest site ( www.BDSMForum.ro ) si orice link din interiorul sau, confirmati ca ati citit, inteles si acceptat termenii si conditiile de utilizare de mai jos. In cazul in care nu sunteti de acord cu unul sau mai multi termeni din acest contract de utilizare, va rugam sa parasiti pagina BDSMForum.ro. Acesti termeni pot fi schimbati in orice moment fara o avertizare prealabila sau ulterioara. Necunoasterea termenilor si conditiilor BDSMForum.ro nu scuteste de la consecintele actiunilor care contravin conditiilor prezentate mai jos.

Accesand BDSMForum.ro sau interactionand in orice fel cu acest site sunteti de acord si va angajati sa respectati urmatoarele conditii:

1. Sunteti o persoana adulta, avand varsta de cel putin 18 sau 21 de ani, in functie de tara in care va aflati. Eventuala expunere a unor persoane minore la continutul acestui site este strict interzisa si este in intregime responsabilitatea dumneavoastra.
2. Nu sunteti ofensat(a) de informatiile sau continutul media afisate pe site.
3. Nu accesati situl in calitate de angajat sau contractant al unei institutii de presa / media /autoritati legale sau alta forma de asociere, iar interesul dumneavoastra pentru continutul BDSMForum este exclusiv personal si privat.
4. In nici un caz proprietarul sau administratorii acestui site nu sunt raspunzatori pentru informatiile sau continutul media adaugate de catre utilizatorii site-ului.
5. In nici un caz proprietarul sau administratorii acestui site nu sunt raspunzatori pentru consecinte, de natura fizica, materiala, morala sau sociala, rezultate in urma accesarii BDSMForum.ro.
6. BDSMForum.ro nu este angajatorul utilizatorilor care posteaza continut de orice natura pe aceasta pagina de internet.
7. La accesarea si folosirea BDSMForum.ro si a functiilor sale, sunteti de acord ca va asumati intreaga responsabilitate pentru continutul si materialele postate, respectiv incarcate pe acest site.
8. La crearea unui profil sau in orice alt context, sunteti de acord sa nu afisati, sa transmiteti sau sa postati informatii sau continut media care incalca legile in vigoare in Romania si eventual tara in care va aflati (daca este alta decat Romania). In cazul in care postati continut ilegal (de ex. materiale care pot fi asociate cu zoofilia, pedofilia, necrofilia etc.) sau instigati la astfel de actiuni, conducerea BDSMForum.ro va prezenta autoritatilor toate informatiile pe care le detine pentru combaterea acestor ilegalitati. Acest punct nu se adreseaza insa continutului Kink / Fetish / BDSM, care reprezinta actiuni sau elemente practicate consensual de catre persoane adulte - acesta nu contravine legilor actuale, in vigoare.
9. Nu aveti voie sa accesati materialele sau informatiile de pe situl BDSMForum.ro cu scopul de a le folosi impotriva oricarei persoane, fizica sau juridica, in nici o maniera. Interesul dvs. in toate informatiile afisate pe site are un caracter pur privat, iar informatiile accesate sunt in propriul dvs. interes.
10. Nu veti copia, vinde si/sau redistribui in orice fel continutul acestui site, fara permisiunea scrisa a proprietarului domeniului BDSMForum.ro.
11. Prin accesarea BDSMForum.ro sunteti de acord ca proprietarul domeniului BDSMForum.ro va avea dreptul de dispozitie, uz si uzufruct asupra tuturor informatiilor ce compun profilul dvs., intreg continutul scris in relatie cu site-ul (posturi, topic-uri, mesaje private, mailuri catre administratori etc.) si continutul media (imagini, continut video etc.) incarcat pe site. Aceasta inseamna, dar nu se limiteaza la faptul ca proprietarul si administratorii BDSMForum.ro pot folosi intreg continutul digital al BDSMForum.ro in orice scop, cu angajamentul de a nu divulga datele cu caracter personal al membrilor sai.
12. Prin inscrierea pe site-ul BDSMForum.ro sunteti de acord ca odata creat profilul dvs. poate fi doar dezactivat si nu sters efectiv din baza de date decat la libera alegere a proprietarului BDSMForum.ro sau a administratorilor BDSMForum.ro
13. Prin inscrierea pe acest site sunteti de acord sa primiti orice fel de comunicari prin e-mail sau mesaje private din partea conducerii site-ului, atat informative cat si cu caracter comercial (reclama), conexe statutului de membru BDSMForum.ro.
14. Membrii acestui site nu au voie sa trimita mesaje de promovare a altor situri, cluburi sau produse si servicii de orice fel, catre membrii BDSMForum.ro, fara o aprobare scrisa din partea proprietarului sitului.
15. Administratorii si proprietarul BDSMForum.ro nu pot fi trasi la raspundere pentru nici un fel de nemultumire, daune sau pagube rezultate din folosirea BDSMForum.ro sau a altor site-uri partener, acestea includ, dar nu se limiteaza la nemultumiri sau daune legate de calitatea serviciilor BDSMForum.ro si continutul acestuia.
16. Desi incercam sa dam dovada de impartialitate si corectitudine in administrarea site-ului, Administratorii BDSMForum.ro pot opri accesul sau anula contul BDSMForum.ro a oricarui membru, in orice moment, indiferent de statutul acestuia, fara orice justificare prealabila sau ulterioara.
17. Este interzisa folosirea id-urilor utilizatorilor BDSMForum.ro (informatia inscrisa in campul "Nume utilizator" la crearea unui profil BDSMForum.ro) in orice context in afara domeniului BDSMForum.ro, fara acordul scris al acestora.
18. Intelegeti ca orice actiune de hartuire, defaimare, calomnie sau spamming contravine legilor in vigoare in Romania si poate implica actionarea in instanta a contravenientilor, direct de catre utilizatorii prejudiciati sau de catre conducerea BDSMForum.ro.
19. Este interzisa dezvaluirea identitatii sau a oricaror informatii cu caracter personal (nume, prenume, adresa, profesie, loc de munca etc.), apartinand utilizatorilor inscrisi pe BDSMForum.ro, cu referire la informatiile din cadrul acestui site, in orice context, atat in cadrul domeniului BDSMForum.ro, cat si in afara acestuia, fara acordul prealabil, in scris, al persoanelor in cauza. Aceste actiuni contravin acestui set de conditii, cu valoare de contract legal, dar pot intra si sub incidenta codului civil sau penal.

Termenii de mai sus au valoare de contract si vor fi interpretati in concordanta cu legislatia romana in vigoare. Accesand domeniul BDSMForum.ro si orice subdomeniu al sau, va declarati de acord cu acestia.


Nu sunt de acord, doresc sa parasesc BDSMForum.ro Am peste 18 ani si sunt de acord cu termenii de mai sus